Skip to content

Elfelejtetted a jelszavad vagy nem tudod, hogyan kell bejelentkezni az oldalon? Ebben a cikkben lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudsz új jelszót kérni és hol tudsz bejelentkezni a fiókodba.

A bejelentkezés folyamata

A fiókodba a https://klub.gerinciskola.com/member-login/  oldalon tudsz bejelentkezni. A bejelentkezési oldalt linkjét a menüben is megtalálod.

A bejelentkezéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

  • arra az e-mail címedre, amelyikkel regisztráltál vagy vásároltál
  • és a jelszavadra (amit emailben küldtünk el részedre)

Ha elfelejtetted a jelszavad vagy meg szeretnéd változtatni, akkor így tudsz újat kérni!

FONTOS! Csak kijelentkezett állapotban lesz sikeres a jelszó módosítás, tehát legelőször jelentkezz ki a Fiókom menüpontban található “Kijelentkezés” gombra kattintva, majd ezután menj végig az alábbi folyamatokon!

1.lépés:

Kattints a  Jelszó visszaállítás / Beállítás menüpontra vagy erre a linkre: https://klub.gerinciskola.com/member-login/password-reset/  .

2.lépés:

Add meg azt az e-mail címedet, amit regisztráláskor vagy vásárláskor használtál, majd kattints a „Megújítás” gombra.

3.lépés:

Lépj be az előbb megadott e-mail címhez tartozó levelezési fiókodba. A beérkezett üzeneteknél vagy a Spam mappában találod a jelszóval kapcsolatos levelet.
Ha nem látod sehol, akkor frissíts egyet a böngészőn (F5, vagy Ctrl+ F5 billentyűvel), és ellenőrizd még egyszer az email fiókodat.

4.lépés:

A levélben kattints a megadott linkre.

5.lépés:

Itt add meg az új jelszavad, majd ismételd meg az alatta lévő mezőben is. Ha ez megvan, akkor kattints a gombra. Így eljutsz a Bejelentkezés oldalra, ahol a megadott új jelszavaddal és az e-mail címeddel tudsz bejelentkezni.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top